Atest za zatamnjena stakla u 3 koraka

Važeći zakon kaže da stakla u ravni vozača (ispred B stuba) smeju biti zatamnjena do 30%, stakla u ravni zadnjih sedišta i zadnje vetrobransko staklo (iza B stuba) smeju biti zatamnjena neograničeno i do 100%, dok se prednje vetrobransko staklo ne sme zatamnjivati.

U skladu sa ovim zakonom, Agencija za bezbednost saobraćaja je izvršila ispitivanja i izdala uverenja za distributere i vrste folija sa kojima se može dobiti atest, a takođe je označila i ovlašćene servise u kojima te folije moraju biti ugrađene. Spiskovi folija sa kojima se može dobiti atest kao i ovlašćenih servisa gde se te folije mogu ugraditi da biste dobili atest nalaze se na sajtu Agencije za bezbednost saobraćaja. Samo sa folijama koje su dobile uverenje od ABS se može dobiti atest u Srbiji, ni sa jednom drugom vrstom!

Procedura za dobijanje atesta za zatamnjena stakla na automobilu je sledeća:

1) Tražite saglasnost za zatamnjivanje automobila od ovlašćenog uvoznika za Vašu marku automobila - U CFS servisima ovaj deo posla mi završavamo tako da skraćujemo celu proceduru samo na 2 koraka;

2) Folija koja se montira mora na sebi imati oznake (kodove) koji su zavedeni u AMSS i ABS a koji pokazuju da je folija atestirana. Ovlašćeni servis (sa spiska ABS) montira foliju za koju je ovlašćen i izdaje potvrdu o montaži;

3) Sa potvrdom o montaži koju ste dobili u ovlašćenom servisu i potvrdom od proizvođača autombila idete u AMSS gde oni proveravaju folije i dokumentaciju. Ukoliko je sve navedeno u redu i ako ste dobili potvrdu, AMSS šalje dokumentaciju u ABS koji u roku od 3 radna dana izdaje atest za ztamnjena stakla. 

Atest se vadi jednokratno i važi neograničeno.

 Car Foil Shop doo je uvoznik i ekskluzivni distributer brenda Solar Screen iz Luksemburga, čija je serija Black Plus atestirana u ABS, na sebi ima kodove i sa njom se može dobiti atest. Takođe, Car Foil Shop je označio spisak ovlašćenih servisa gde se te folije mogu montirati.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate. 

Povezani proizvodi:

Share

Array ( [id] => 1 [status] => 1 [code] => sr [country] => Srbija [lang_code] => sr_RS [language] => Srpski [url] => cfs.rs [pager] => 20 [currency] => RSD [title] => Auto folije | Folije za stakala | Folije za enterijere objekata | [email] => info@cfs.rs [order_email] => info@cfs.rs [franchise_email] => info@cfs.rs [address] => Devet Jugovića 21, 11271 Surčin-Beograd, Srbija [phone] => + 381 11 42 83 303; +381 66 232 556 [fb_link] => https://www.facebook.com/CFSfolije [twitter_link] => https://twitter.com/CarFoilShop [google_plus_link] => https://www.instagram.com/cfs_folije [google_analytics] => UA-50897565-5 [meta_abstract] => Auto folije | Folije za stakla | Folije za enterijere objekata | [meta_description] => Auto folije Beograd i Nis - Car Foil Shop. Folije za stakla, Folije za stampu, kater folije, zatamnjivanje stakala, folije za automobile, black glass, presvlacenje auta folijom, alat za folije, automobilske folije za zatamnjivanje stakala i toniranje farova i stop svetala. Folije za staklo izloga i objekata, kao i reklamne folije za brendiranje objekata ili brendiranje automobila. Ogledalo folije za stakla, stopsol folije, UV folije, Sigurnosne folije i Pancir folije. Folije za namestaj. Folije za enterijere. [meta_keywords] => Car Foil Shop, Beograd, Niš, CFS, auto folije, zatamnjivanje stakala, auto folija, folije za automobile, kater folije, folije za stakla, stopsol folije, folije za stampu, samolepljive folije, folije za stakla objekata, pvc folija, folije za staklo, folije za objekte, brendiranje vozila, brendiranje automobila, brendiranje objekata, folija, folije za kola, auto folija cene, samolepljive tapete, automobilske folije, lepljenje folije, carbon, karbon, mat, brendiranje, toniranje farova, prodaja auto folija, tuning, styling, hrom folije, folija za automobile, folija za kola, folija za farove, ogledalo folije, sigurnosne folije, pancir folije, UV folije, folije za enterijere, folije za nemeštaj [meta_author] => Car Foil Shop [meta_classification] => Reklame, Grafika, Građevina i Auto industrija )