Folija za zatamnjivanje stakala 1.52 m - Solar Screen Panthera 230C

Cena: 1.250,00 RSD

na stanju
Naziv Folija za zatamnjivanje stakala 1.52 m - Solar Screen Panthera 230C
Brend Solar Screen
Vizuelni efekat 1 Sjaj
Boja Crna
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.15

Opis

Panthera serija je Premium serija folija iz ponude proizvođača Solar Screen.  Zatamnjenje ove folije je 30%, odnosno propustnost spoljnog svetla (VLT) je 70%. Prodaje se po m2. Dostupna je u sirinama rolni od  152 cm pa se sece po duzini. Cena po kvadratnom metru  je 1260 din/m2 (1050 din + PDV). 

Folije su pored zemalja Evropske unije dodatno atestirane i u Srbiji i dobile su uverenje od Agencije za bezbednost saobraćaja, sa kojim se može dobiti atest u Srbiji. Može se ugrađivati i na prednja stakla ukoliko stakla nisu ni malo fabrički zatamnjena, ukoliko jesu može se desiti ukupno zatamnjenje pređe 30%, te u tom slučaju preporučujemo Clear 1 UVC foliju.

Prodaje se po m2. Dostupna je u širini rolnie od 152 cm pa se sece po duzini. Cena folije je 1.250 RSD/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om. 

Sve karakteristike ove folije možete pogledati i skinuti na ovom linku. Folije na sebi imaju izgraviran ABG nemački sertifikat/kod koji je potreban prilikom atesta i u Srbiji i u većini zemalja Evrope.

Propisano trajanje, od strane proizvođača, ugrađene Solar Screen - Panthera folije je 15 godina.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i NE predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.