Ručno pravljena organska folija svetla mahovina dezen - Avery Dennison Moss Bright Green - Rolna 1.36 m x 10 m

Na zahtev
Naziv Ručno pravljena organska folija svetla mahovina dezen - Avery Dennison Moss Bright Green - Rolna 1.36 m x 10 m
Brend Avery Dennison
Boja Zelena
Širina rolne [m] 1.36
Jedinica obračuna kom
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Moss Bright Green folija je ručno pravljena organska folija od svetlo zelene mahovine namenjena presvlačenju enterijera objekata od glatkih, malterisanih i farbanih zidova do teksturiranih betonskih površina, kao i prozora. Ona je iz serije "Organoid Natural Surfaces" od američkog proizvođača Avery Dennison koji je svetski lider u proizvodnji folija i grafičkih materijala, sa 30.000 zaposlenih u preko 50 zemalja sveta. 

Serija "Organoid Natural Surfaces" vam omogućava da unesete prirodu u vaš enterijer i čini svaki prostor zaista jedinstvenim iskustvom. Koristeći prirodne sirovine, proizvodi pružaju jedinstveno iskustvo, angažujući skoro sva vaša čula (MIRIS, DODIR, IZGLED). Pravi bljesak boja, sa suptilnim mirisom i pravim prirodnim osećajem.

Personalizujte izgled svog enterijera, osetite jedinstvenu teksturu i originalne sveže mirise prirode. Budite prvi koji će istražiti novi način izazivanja novih reakcija na dizajn enterijera. Obilje prirode nudi sve što je potrebno za prirodne površine - od alpskog sena do tamne mahovine, od lišća kaučuka do latica ruže. Inspirisani prirodom, "Organoid Natural Surfaces" folije se proizvode od organskih i regionalno proizvedenih sirovina gde god je to moguće.

  • 100% prirodni materijali
  • Užitak za čula (VIDI, OSETI, POMIRIŠI)
  • Unikatan izgled inspirisan prirodom
  • Neprovidan efekat

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 5 godina (uz profesionalnu montažu i samo za unutrašnju upotrebu bez direktnog izlaganja UV zračenju). 

Ova folija je dostupna u širini rolne od 136 cm i prodaje se na rolne od 10 m. Cena folije je na upit.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.