Auto Finesse Oblitarate 500ml – Ekstremni skidač lepka i katrana

Cena: 1.700,00 RSD

na stanju
Naziv Auto Finesse Oblitarate 500ml – Ekstremni skidač lepka i katrana
Brend Auto Finesse
Jedinica obračuna kom
Težina po jedinici mere 0.5

Opis

blitarate – Ekstremni odmašćivač 
  • Razlaže tvrdokorne naslage katrana i lepka
  • Ne nagriza podlogu
  • Bezbedan na svim modernim farbama i lakovima
  • Pogodan za staklene i plastične površine

Auto Finesse Oblitarate je formulisan na bazi razređivača koji brzo rastvaraju uporne naslage katrana ili lepka čak i pre nego što počnete kontaktno čišćenje. Smanjuje šanse za nastanak oštećenja usled čišćenja na minimum i produžava vek trajanja Vaše gline za dekontaminaciju. Auto Finesse Oblitarate može da rastvori i najupornije naslage kao što su farba od puta (npr. farba za pešačke prelaze), lepak od samolepljive trake, naslage fabričkog voska sa uvala vrata. Oblitarate je bezbedan na svim modernim farbama i lakovima kao i na staklima, otpornim plastikama, čistom metalu i svetlim plastikama.

Obratite pažnju! Oblitarate je vrlo jak razređivač i može lako da ošteti svežu farbu, ne katalizovani lak i osetljivu farbu na starijim automobilima (pogotovo oldtajmerima). Ukoliko koristite Oblitarare na ovakvim površinama uvek pristupite sa posebnom pažnjom i uradite test na nekom delu farbe koji je slabo vidljiv (npr. ispod vrata sa unutrašnje strane ili ispod kedera). Ukoliko nema tragova skidanja postojeće farbe, izbledele površine ili transfera na krpu sa kojom radite, možete nastaviti slobodnu upotrebu.

**Napomena: Za sledeći korak Vam je potrebna prskalica**

Upotreba:

Prvo postarajte se da je površina koju čistite bez prljavštine koja se lako skida ili kontaminacije, zatim nanesite Oblitarate na zahvaćenu površinu i pustite ga da odstoji i razgradi naslage. Nakon nanošenja raditi u malim delovima sa mikrofiber krpom, po potrebi ponoviti proces.

Napomena: Oblitarate se ne prodaje sa prskalicom i nije preporučljivo koristiti ga na farovima. Takođe ne preporučujemo da krpu koja je natopljena razređivačem perete u veš mašini, isperite je prvo sa vodom nekoliko puta.

Uputstvo za upotrebu:
  1. Postarajte se da je površina očišćena od lagane prljavštine
  2. Nanesite na zahvaćenu površinu
  3. Obrišite sa mikrofiber krpom
  4. Nemojte dozvoliti da se proizvod osuši na površini ili raditi na suncu
  5. Ponoviti po potrebi.