Stop Sol - Solar Screen Multiglass 66C folija za staklo

Cena: 2.490,00 RSD

na stanju
Naziv Stop Sol - Solar Screen Multiglass 66C folija za staklo
Brend Solar Screen
Vizuelni efekat 1 Sjaj
Širina rolne [m] 1.52
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Multiglass 66C folija pripada seriiji Multi Alloy koja predstavlja folije sa veoma specifičnim sastavom od više legura metala koje se montiraju sa unutrasnje strane prozora. Ovaj tip folija krasi odlična energetska efikasnost i karakterišu ih suptilna nijansa i apsolutna transparentnost, koji nudi mogućnost elegantnog autentičnog izgleda bilo koje vrste ravnih stakala u arhitekturi i građevini.

Prodaje se po m2. Dostupna je u širini rolne od 152 cm pa se seče po dužini. Cena folije je 2.490 RSD/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om. 

Folija Multiglass 66C je debljine 55 mikrona. Sve karakteristike ove folije možete pogledati i skinuti na ovom linku.

Propisano trajanje, od strane proizvođača, ugrađene Multiglass 66C folije je 10 godina.

Folije možete kupiti i montirati sami ili Vam može montirati naš servis koji ima višegodišnje iskustvo u montaži folija. Montaža se dodatno naplaćuje u zavisnosti od tipa folije i stakla na koje se lepi.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i NE predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod (osim kada montažu vrši naš servis). Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.