Reflektujuća traka - Avery Dennison V-6790 White

Cena: 320,00 RSD

na stanju
Naziv Reflektujuća traka - Avery Dennison V-6790 White
Brend Avery Dennison
Boja Bela
Širina rolne [m] 0.05
Jedinica obračuna m dužni
Težina po jedinici mere 0.1

Opis

V-6790 White je bela reflektujuća segmentna traka od američkog proizvođača Avery Dennison. Avery Dennison je svetski lider u proizvodnji folija i grafičkih materijala, sa 30.000 zaposlenih u preko 50 zemalja sveta. 

Reflektujuća traka je dizajnirana za lako noćno prepoznavanje vozila i povećanu bezbednost na putu. Ovaj proizvod, zahvaljujući superiornim performansama reflektivnosti, povećava vidljivost kamiona i prikolica tokom noćne vožnje. Može pomoći u smanjenju nesreća, sprečavanju povreda i smanjenju povezanih troškova kao što su popravke i troškovi osiguranja.

V-6790 reflektujuće trake su izdržljive, jednostavne za montažu, pružaju vrhunsku noćnu refleksiju i dostupne su u 3 boje - beloj, žutoj i crvenoj.

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu traku je 3 godine (uz profesionalnu montažu). 

Ova traka je dostupna u širinama rolni od 5.1 cm pa se seče po dužnom metru. Cena ove trake iznosi 320 RSD za 1 dužni metar. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.