Tapete za štampu - Deconix Laso - Rolna 1.06 m x 50 m

Na zahtev
Naziv Tapete za štampu - Deconix Laso - Rolna 1.06 m x 50 m
Brend Deconix
Vizuelni efekat 1 Mat
Boja Bela
Širina rolne [m] 1.06
Jedinica obračuna kom

Opis

Laso je reljefna tapeta za štampu od proizvođača Deconix pomoću koje možete dobiti personalizovanu dekoraciju. Brend Deconix svojim međunarodno akreditovanim proizvodima unosi osveženje i dinamiku u industriju tapeta. Poseduju veliki proizvodni kapacitet sa velikim iskustvom u proizvodnji tapeta obloženih vinilom.

Deconix kolekcija tapeta za štampu pogodna je za upotrebu na raznim inkjet štampačima super širokog formata koji koriste solvent, eko-solvent, UV i lateks boje i pruža neograničenu kreativnost za tapete napravljene po narudžbini. Ova kolekcija dolazi sa opcijama na bazi netkanog materijala ili papira i nudi kreativne ideje za dizajn enterijera za hotele, restorane, kancelarije, domove, bolnice, prodavnice i ostale prostore. Tapete su debljine 250 grama.

Ova tapeta je dostupna u širini rolne od 106 cm i prodaje se na rolne od 50 m. Cena tapete je na upit.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.