Titanium - Nappa čistač kože 500 ml

Cena: 850,00 RSD

na stanju
Naziv Titanium - Nappa čistač kože 500 ml
Brend Titanium
Jedinica obračuna kom
Težina po jedinici mere 0.5

Opis

1. Šta je Nappa?

Posle dugogodišnjeg rada sa svim kožnim sedištima i elementima u automobilu, dizajnirali smo savršen čistač. Nappa blago sredstvo za čišćenje formulisana da pažljivo i  bezbedno ukloni prljavštinu sa svih kožnih materijala. Nappa brzo prodire u pore materijala, izvlačeći duboko ukorenjenu prljavštinu, fleke i masnoću i ima moć da samo sa jednim pokretom krpe vidite značajnu razliku. Osim kože u automobilu, Nappa čistač je odličan za čišćenje kožnih površina na motornim vozilima, brodovima, nameštaju. Savršen za kožnu odeću, obuću i aksesoar.

2. Kako se koristi Nappa?

Za jače zaprljanu kožu naprskati Nappa čistač direktno na površinu, sačekati oko 15 sekundi da počne da počne da deluje, a zatim prebrisati sa suvom mikrofiber krpom. Po potrebi može se koristiti meka četka za razbijanje prljavštine.

Za čišćenje blago zaprljane kože i redovno održavanje naprskati Nappa čistač na suvu mikrofiber krpu i sa naprskanom stranom krpe lagano prebrisati površine. Po potrebi probati sa više sredstva.

Nakon čišćenja ostaviti površine da se osuše prirodnim putem i premazati ih sa kremom za održavanje kožnih površina.

Pre upotrebe obavezno proverite kompatibilnost sredstva sa materijalom na malom, neupadljivom delu površine koja će biti tretirana.

Nikada nemojte raditi na direktnom suncu ili na jako visokim temperaturama. Promućkati pre upotrebe.

Cena artikla je 850 RSD. Cena je sa uračunatim PDV-om.