Peskirna bela folija za staklo 1.22 m - Solar Screen Mat White privacy

Cena: 1.020,00 RSD

na stanju
Naziv Peskirna bela folija za staklo 1.22 m - Solar Screen Mat White privacy
Brend Solar Screen
Vizuelni efekat 1 Mat
Vizuelni efekat 2 Peskirna
Boja Bela
Širina rolne [m] 1.22
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.15

Opis

Mat White privacy peskirna bela folija (mat providna folija) za staklo sa "zamrznutim" efektom je idealna za privatnost u određenim delovima (oblastima) u okviru javnih ili privatnih prostora. Osnovna i najbolja karakteristika ovih folija je da smanjuju stepen vidljivost kroz staklo dok omogućavaju prolazak svetlosti, tako da dobijamo privatnost u prostoriji bez ukidanja prolaza svetlosti. Mogu se koristiti kao savršeni efekat u cilju da se u potpunosti ili delimično ograniči vidljivost kroz staklo u prostorima kao što su kancelarije, skladišta, laboratorije itd. Izuzetno su efikasane u smanjivanju sunčevih zraka. Ovo prvenstveno neprozirna folija garantuje privatnost od radoznalih očiju, a ipak omogućava visok stepen svetlosne transmisije tako da se prednosti prirodnog osvetljenja ne gube!

Prodaje se po m2. Dostupna je u širini rolne od 122 cm pa se seče po dužini. Cena folije je 1.020 RSD/m2. Cena je sa uračunatim PDV-om.

Sve karakteristike ove folije možete pogledati i skinuti na ovom linku.

Propisano trajanje, od strane proizvođača, ugrađene na ugrađene peskrine folije je 10 godina.

Folije možete kupiti i montirati sami ili Vam može montirati naš servis koji ima višegodišnje iskustvo u montaži folija. Montaža se dodatno naplaćuje u zavisnosti od tipa folije i stakla na koje se lepi.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i NE predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod (osim kada montažu vrši naš servis). Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.