Fasadna folija - Avery Dennison Pure White Lustre

Na zahtev
Naziv Fasadna folija - Avery Dennison Pure White Lustre
Brend Avery Dennison
Vizuelni efekat 1 Mat
Boja Bela
Širina rolne [m] 1.23
Jedinica obračuna m2
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Pure White Lustre je mat bela sa satenskim odsjajem folija premium kvaliteta dizajnirana da ispuni zahteve primene i izloženosti na fasadama zgrada, panelima i prozorskim okvirima za potrebe restauracije, restilizacije ili brendiranja. Ona je iz serije "Facade Film" od američkog proizvođača Avery Dennison koji je svetski lider u proizvodnji folija i grafičkih materijala, sa 30.000 zaposlenih u preko 50 zemalja sveta. Avery Dennison pruža vrhunske materijale za fasade zgrada i okvire vrata/prozora više od 15 godina.

Serija "Facade Film" transformiše zgrade, obezbeđujući brzu, čistu i laku rekonstrukciju u širokom spektru stambenih i komercijalnih projekata. Možete stvoriti zaista profesionalnu završnu obradu preko noći, uz minimalno ometanje vlasnika zgrada, korisnika i suseda.

Avery Dennison fasadne folije nude izuzetnu vrednost za vlasnike komercijalnih i stambenih nekretnina - smanjuje zastoje zbog lakoće nanošenja i momentalnog sušenja (površine se mogu dodirivati odmah nakon nanošenja), kao i životnog veka do 10 godina (otporne na abraziju i UV zračenje). Visoko prianjanje na teške građevinske podloge (uklapa se čak i oko zakrivljenih i nepravilnih površina) kao što su plastika, aluminijum, neobloženi i premazani čelik i ojačani fasadni paneli - smatra se odličnom alternativom farbanju.

  • Brza i efikasna transformacija
  • Isplativost investicije
  • Visoka prilagodljivost građevinskim podlogama
  • Otpornost na UV zrake, toplotu, vlagu, abraziju...
  • Široka paleta nijansi

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 10 godina (uz profesionalnu montažu, u klimatskom pojasu Srednje Evrope za vertikalnu izloženost). 

Ova folija prodaje se po m2 i dostupna u je širini rolne od 123 cm pa se seče po dužnom metru. Cena folije je na upit.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.