Ručno pravljena organska folija latice suncokreta dezen - Avery Dennison Sunflower Petals - Rolna 1.36 m x 10 m

Na zahtev
Naziv Ručno pravljena organska folija latice suncokreta dezen - Avery Dennison Sunflower Petals - Rolna 1.36 m x 10 m
Brend Avery Dennison
Boja Žuta
Širina rolne [m] 1.36
Jedinica obračuna kom
Težina po jedinici mere 0.3

Opis

Sunflower Petals folija je ručno pravljena organska folija od latica suncokreta namenjena presvlačenju enterijera objekata od glatkih, malterisanih i farbanih zidova do teksturiranih betonskih površina, kao i prozora. Ona je iz serije "Organoid Natural Surfaces" od američkog proizvođača Avery Dennison koji je svetski lider u proizvodnji folija i grafičkih materijala, sa 30.000 zaposlenih u preko 50 zemalja sveta. 

Serija "Organoid Natural Surfaces" vam omogućava da unesete prirodu u vaš enterijer i čini svaki prostor zaista jedinstvenim iskustvom. Koristeći prirodne sirovine, proizvodi pružaju jedinstveno iskustvo, angažujući skoro sva vaša čula (MIRIS, DODIR, IZGLED). Ove mirisne žute latice suncokreta kombinuju prirodnu površinu sa providnom samolepljivom folijom, za posebne svetlosne efekte. Zahvaljujući transculentnosti (propuštaju svetlost) idealna su opcija za unutrašnje staklene površine, nudeći određeni stepen privatnosti.

Personalizujte izgled svog enterijera, osetite jedinstvenu teksturu i originalne sveže mirise prirode. Budite prvi koji će istražiti novi način izazivanja novih reakcija na dizajn enterijera. Obilje prirode nudi sve što je potrebno za prirodne površine - od alpskog sena do tamne mahovine, od lišća kaučuka do latica ruže. Inspirisani prirodom, "Organoid Natural Surfaces" folije se proizvode od organskih i regionalno proizvedenih sirovina gde god je to moguće.

  • 100% prirodni materijali
  • Užitak za čula (VIDI, OSETI, POMIRIŠI)
  • Unikatan izgled inspirisan prirodom
  • Transculentan efekat

Preporučena garancija od strane proizvođača za ovu foliju je 5 godina (uz profesionalnu montažu i samo za unutrašnju upotrebu bez direktnog izlaganja UV zračenju). 

Ova folija je dostupna u širini rolne od 136 cm i prodaje se na rolne od 10 m. Cena folije je na upit.

Napomena: Zbog velikog broja mogućih upotreba, specifičnosti proizvoda kao i ugradnje bez poštovanja profesionalnih standarda ovi podaci služe samo kao izvor informacija i ne predstavljaju bilo kakvu vrstu garancije na kupljeni proizvod. Pre upotrebe kupci bi sami trebalo da odrede da li ovaj materijal odgovara njihovim specifičnim namerama.